Legyél te is forgalmazott márkáink viszonteladója!

Biztosan benned is megfogant már a gondolat, hogy szeretnéd üzleted készletét bővíteni vagy új üzletet nyitnál? Itt a lehetőség csatlakozz hozzánk!
Egyre jobban nő az igény a minőségi termékek iránt megfizethető áron! Célunk, hogy a minőségből nem engedve árban mégis versenyképes cipőket forgalmazzunk.

Az immár több mint 30 éves múltnak köszönhetően a cég megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik a hazai piac sajátosságairól, versenytársairól és a vásárlói igényekről.  A cég alapítása óta dinamikusan fejlődik, az elmúlt évek sikereinek köszönhetően sikerült országos viszonteladói hálozatot kialakítani és saját márkaüzlet hálozatot létrehozni.
Nagykereskedésünkben lehetőség nyílik a követkető szezonra előrendelésre illetve aktuális szezon modelljeinek megvásárlására. Folyamatosan követjük a trendeket, reagálunk az újdonságokra, így fenntartjuk a vásárlói lendületet. Sok éves tapasztalatalatunk alapján tudjuk, hogy stabil, elégedett visszatérő vásárlói bázisra lehet számítani viszonteladóinknak.


Ha Te is szeretnél viszonteladóink közé tartozni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot! 
e-mail: ertekesites@garko.hu
telefon: +36 1 320 20 23, +36 70 940 4344
központunk: Garko Kft, Budapest, 1135. Reitter F. u. 63/b

A viszonteladás feltételei:
Bejegyzett magyarországi vagy külföldi vállalkozás
Első vásárlás esetén kérjük mindenképp hozd magaddal céges papírjaidat!

Csatlakozz! Legyél partnerünk a sikerben.