Garko New

Tájékoztatás

2014.01.24

Kedves Látogatóink!

Egyre több megkeresést kapuk egyéni vásárlóktól aki egyes modellek után érdeklődnek. Mivel cégünk nagykereskedés ezért egyéni vásárlókat sajnos nem tudunk kiszolgálni, ehhez nincsenek meg a megfelelő feltételek.
Egyéni érdeklődők a referenciák menüpont alatt találják kiskereskedő partnereink listáját az ország minden részéből. A listát folyamatosan bővítjük, ehhez megértésüket kérjük.

Köszönettel,
Garko Cipőnagykereskedelmi Kft.

Német cipőkereskedők rangsora

2014.01.24

A német cipőkereskedelemben toronymagasan vezet a Deichmann, amely 2009-ben is 6 %-kal tudta növelni eladásait. Előnye a második helyezettel szemben több mint 1 milliárd euró. Ezen a piacon a koncentráció erőteljes ütemben halad előre. A legjobb öt piaci részesedése már jelenleg is 40 % felett van, és „az első öt hamarosan a piac 60 %-át is feloszthatja maga között” – vélekedik Dr. Matthias Händle (HP-csoport).

Az üzlethálózatok kiépülése az elmúlt évben tovább haladt előre, amire jó lehetőségeket kínáltak a 2009-es év csődjei. A nagy hálózatok felszámolása révén egy sor jó helyen levő üzlet vált elérhetővé, és sokan éltek is a lehetőséggel. A vásárlók a válság ellenére sem spóroltak a cipővásárláson: a 2009-es eladások 2 %-kal felülmúlták az egy évvel korábbiakat, és elérték a 7,2 milliárd eurót.